CO MOŻNA WSZYSTKO ZROBIĆ Z OPTIMUM VORTEX MIXER?
Optimum Vortex Mixer to prawdopodobnie najbardziej wszechstronne i najbardziej wytrzymałe urządzenie, które jest obecnie na dostępny na rynku. Złożony z najtrwalszych części z najlepszymi funkcjami, to Optimum Vortex Mixer URZĄDZENIE KUCHENNE, które uczyni Twoje życie łatwiejszym i zdrowszym zaprojektowany. Może mieszać, rozdrabniać, przetwarzać i przygotowywać jedzenie Podgrzewaj. Ostrza ze stali nierdzewnej tną niemal Wszystko, co napotkasz na swojej drodze, od migdałów po ser. Stwórz bitą śmietanę, masło migdałowe lub nawet lody za pomocą tego wszechstronnego urządzenia kuchennego, które znacznie ułatwia gotowanie. Optimum Vortex Mixer to świetny robot kuchenny do codziennego użytku i jednocześnie bardzo łatwy w obsłudze.
Mielenie ziaren kawy
Składniki:
Całe ziarna kawy
Sposób przygotowania:
Umieść ziarna kawy i pojemnik, a następnie miksuj pulsacyjnie przez 30-60 sekund.
Ubić śmietanę
Składniki:
1-2 filiżanki śmietany
Sposób przygotowania:
Z najwyższą prędkością dla Miksuj około 10 sekund. Proszę uważać aby nie miksować zbyt długo.
Tarczenie sera
Składniki:
1-2 kubki pokrojonego w kostkę sera
Sposób przygotowania:
Miksowanie impulsowe aż ser będzie wystarczająco starty.
Mielenie zbóż na mąkę
Składniki:
1-2 kubki ryżu, płatków owsianych lub innych zbóż
Sposób przygotowania:
Miksuj na najwyższej prędkości przez około 10 sekund.
Siekanie wilgotnych warzyw
Składniki:
1-2 kubki twardych, surowych warzyw
2 filiżanki wody
Sposób przygotowania:
Użyj dwa razy miksowania impulsowego i sprawdź Sprawdź konsystencję. Proszę uważać, aby nie miksować zbyt długo.
Siekanie suchego warzywa na sałatkę
Składniki:
1 kubek buraków czerwonych
Sposób przygotowania:
1-2 razy miksowanie impulsowe
Gorące zupy
Składniki:
½ cukinii
½ papryki
2-3 świeże pomidory
¼ szklanki oliwy z oliwek
dobra szczypta soli i pieprzu
1 szklanka wody
Sposób przygotowania:
Miksuj na najwyższej prędkości przez około 4 minuty.
wyrabianie ciasta na chleb
Składniki:
2 ¼ szklanki ciepłej wody,
w którym proszę odczekać 5 minut przed
kontynuuj, dodając drożdże.
2 łyżeczki oliwy z oliwek
2 ½ szklanki mąki
1 łyżeczka soli.
Sposób przygotowania:
Aby uzyskać najlepszy
aby uzyskać efekt,
dodaj wodę jako
dodaj pierwsze.
Teraz przez około 3 sekundy na
miksować na najwyższej prędkości, a następnie
szpatułką z boków
skrobać resztki. Proszę powtórzyć to 4-5 razy
aż ciasto będzie gotowe.
Mleko migdałowe
Składniki:
1 szklanka migdałów
4 kubki wody
Sposób przygotowania:
Na najwyższej Miksuj na najwyższej prędkości przez około 30 sekund. Teraz trzymaj kubek z mieszanką nad miska i napełnij Zawartość do woreczka na mleko migdałowe. Teraz skręć i wyciskaj worek, tak aby płyn kapie do miski. Następnie przechowuj Przechowuj mleko migdałowe w lodówce przez 4-7 dni.
Omlet ze szpinakiem i pomidorami
Składniki:
3 jajka
2-3 łyżeczki
łyżka wody
1 łyżeczka masła
Sól i pieprz do smaku
½ pomidora,
trochę szpinaku
2 kostki sera
Cebula
Sposób przygotowania:
Zmiksuj jajka, masło, Woda, sól i pieprz miksuj przez około 10 sekund na najwyższa prędkość. Następnie proszę dodać pomidory, szpinak, ser, cebulę dodaj i użyj miksowania pulsacyjnego 3-4 razy. Następnie po prostu wrzuć na patelnię i Na kuchenkę.
Sorbet mango
Składniki:
½ kubka soku z cytryny
trochę nektaru kokosowego
2 obrane banany
1 ½ mrożone mango
i szczyptę pieprzu cayenne.
Sposób przygotowania:
Miksuj na najwyższej prędkości przez około 20-30 sekund.
Sok
Składniki:
3 ½ kubka ananasa
1 kubek lodów.
Sposób przygotowania:
Miksuj, aż sok osiągnie pożądaną konsystencję.
Lody malinowe
Składniki:
1 szklanka mleka
1 szklanka śmietany kremówki
1 łyżeczka cukru
trochę pasty waniliowej
i miska mrożonych malin.
Sposób przygotowania:
Miksuj przez około 30 sekund na miksuj na najwyższej prędkości.
SLUSHIE
Składniki:
1 szklanka wody kokosowej
trochę
Nektar kokosowy do smaku
3 cytryny
2 szklanki lodu.
Sposób przygotowania:
Miksuj przez około 20-30 sekund na najwyższej miksuj na najwyższej prędkości.
Mąka orzechowa i masło orzechowe
Składniki:
1 ½-2 szklanki orzechów
1-2 łyżeczki naturalnego oleju
Sposób przygotowania:
Miksuj, aż sok osiągnie pożądaną konsystencję.